Archive

Naast Voice Overs zing ik ook heel graag. Daarom vind ik het ook super leuk om een jingle, intro en/of outro in te zingen. Samen met Dorus Oomen heb ik deze demo in zijn studio opgenomen.

Deze Demo heb ik opgenomen samen met SIlvan Stoet, om te laten horen hoe ik kan klinken in een tv en/of radio spot. Hier Radio 538 en Thema2000.

Voor mijn favoriete winkel (Keramikos in Haarlem) heb ik een TV-demo opgenomen. Naast mijn voice-over werk ben ik ook pottenbakker.

Voor het Medisch Keurings Instituut heb ik het gehele Voice Respons menu ingesproken. Het geeft hun merk en services een zeer professionele uitstraling. Ze zijn zeer tevreden met het resultaat. Als er iets aangepast of veranderd moet worden, dan

In de Studio van TopFormat hebben we deze Radio spot opgenomen voor Vogue Magazine. Jouw dagelijkse Dosis Fashion, Beauty, cultuur, living & meer- blijf op de hoogte van de nieuwste trends en het laatste nieuws op Vogue.nl Een super leuke samenwerking!

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

× Neem contact op!